Hvordan det var at blive mormor som 41 årige og selv have 2 små børn

Jeg har følelser for et bestemt sted.

20170819_111554

20170819_101451

God eftermiddag kære læsere ❤

Kender i det når man har følelser for et bestemt sted.

Lige sådan har jeg det med min føde by Roskilde, alle de minder jeg har der. Mine forældre, søskende og jeg selv er født der og mine egne 6 døtre.

Min mand har det ikke sådan, han vil bare bo sammen med mig, og så betyder det ikke så meget for ham, hvor vi bor. Det er da kærlighed ❤

Hver lørdag går vores døtre på drama skole i Roskilde, så de rigtig kan få udlevet deres skuespiller talent, de lære både at synge, danse og stå på en scene, en rigtig god ting som de fleste børn elsker og som er med til at styrke deres selvtillid. Noget har de da arvet fra deres mor😉

Imens de er på drama skole som de var i dag gik jeg rundt i det hyggelige Roskilde og så på de flotte store huse nede ved havnen og på min første 1 værelses ejer lejlighed jeg selv købte, som blot 18 årige. Jeg husker tydeligt hvor stolt jeg var😊

Og hvordan jeg som en stolt mor på blot 19 år trillede rundt i Roskildes gader og stolt viste min førstefødte frem til alle jeg kendte, og barnevognen var skam også helt ny.

Jeg fik også rundet Roskilde torv i dag, og om lørdagen er det jo torvedag, super hyggeligt og en helt speciel atmosfære. Lidt som i gamle dage hvor folk går rundt og køber kartofler og gulerødder og lægger ned i den kurv de har om armen😊Kom til at tænke på min tidligere svigerfar, som desværre ikke lever mere, men som altid stod der om lørdagen og solgte æbler og pærer.

Jeg husker tydeligt som barn, hvis ikke vi skulle i bilka om lørdagen, ja så skulle vi på torvet i Roskilde og som regel måtte min søster og jeg vælge 5 stk. brugte Anders And blade for kun 5 kr, jeg elskede det og valgte som regel noget med sne eller jul på forsiden for det var det bedste jeg vidste 😊

Jeg sluttede af med at gå rundt om Roskilde domkirke det er bare den flotteste kirke og der de kongelige bliver begravet. Jeg kunne se der var rundvisning for turister, jeg overvejede et kort øjeblik om jeg skulle liste med i mængden og lytte med😀For interessant er det.

Jeg tog lidt billeder og tænkte på jeg altid havde ønsket at jeg ville blive gift i den kirke, men sådan blev det ikke, men mine døtre er konfirmeret der og vores barnebarn døbt der😊

Og en enkelt gang juleaften var jeg til jule gudstjeneste i domkirken, jeg glemmer det aldrig. Hele kirken var fyldt op med glade mennesker og man fik hilst på en masse man kendte, og når man sang i kirken gav det en helt speciel klang♩♩♩

Så på et tidspunkt flytter vi klart tilbage til Roskilde, men lige nu har vi det godt i lille Osted, vi bor i et hyggeligt stråtækt hus på 180 kvm. Så vi har masser af plads og bor billigt og det tager altså kun 12 min i bil så er jeg i min yndlings by Roskilde 😊

God aften💫💫

Knus

Smilende Sanne ❤

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan det var at blive mormor som 41 årige og selv have 2 små børn