Jeg handler altid vildt ind til nytår🎉

Om året som gik…

20171229_164431Kære søde læsere ❤

Jeg gerne fortælle kort om året som er gået. For mig har det været et godt år rent udviklings mæssigt som person. Jeg fandt ud af hvad jeg ville i dette år, nemlig at arbejde hjemmefra og selv styre det og det har lykkedes mig. ( Jeg er ellers uddannet tandklinikassistent og tandplejer fra Kbh’s universitet)

Jeg arbejder hjemmefra med to ting, min you tube kanal “Sannevillefamily” med over 1700 abonnenter hvilket jeg er meget taknemmelig for, jeg elsker vores fans, jeg tror vi får 30 kommentarer om dagen på de sociale medier og fan post sendt hjem, der er så meget kærlighed og det elsker jeg ❤

Min blog, hvor jeg næsten dagligt skriver om hverdage  eller emner som interessere mig.

Så det er en drøm som gik i opfyldelse i dette år, samtidig kunne min mand som læge også arbejde hjemmefra og skrive læge artikler hjemme, så det har været fantastisk, og ikke mindst at vores yngste datter Sofia på 5 år kan gå hjemme hos os hver dag og hygge til hun starter i skole i det nye år. Så vi er meget sammen hver dag i familien og jeg elsker det.

Men det er ikke kun ren lykke det hele. Mine 4 voksne døtre mistede deres far i februar i år, det har været en stor sorg især for vores døtre at miste deres far så tidligt af cancer.

Men vi holder sammen i familien og får det bedste ud af livet.

Det var lidt om mit år som gik .

Godt nytår til jer alle

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg handler altid vildt ind til nytår🎉