Når det går helt galt🙈😂

Alene tid….

Kære søde læsere <3

I dag skal Thomas & jeg have voksentid, alene tid et døgn uden børn. Vi skal i biffen og se en god film, og have popcorn & cola til (En gang om ugen må jeg godt spise lidt usundt & ved fødselsdage)

Så det glæder vi os meget til, det er længe siden, vi har fået passet vores børn og bare været os, og det skal man huske som par, det er så vigtigt.

Thomas er ude hos sine forældre med pigerne nu, de har glædet sig meget, de elsker deres farfar & farmor rigtig højt, så det er bare skønt de kan hygge sammen der, og sove der.

Jeg er alene i huset, og jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har haft alene tid/mig tid. Men hvor er det dog skønt, at have huset helt for sig selv og med al den dejlige ro. Jeg har heller ikke tv eller musik kørende, for jeg skal bare total nyde roen, at det bare er mig og vores lille hund Karla som er hjemme.

Når Thomas & jeg arbejder hjemme til dagligt og samtidig går hjemme med Sofia, så er man altid omgivet af nogen, og det er også skønt, jeg ELSKER det, men jeg elsker også alene tid. For det er der jeg lader op, så jeg kan give en masse kærlighed & energi til min omverden.

Men jeg lader også op til dagligt ved min daglige gåtur på 3 km, der får jeg også fornyet energi og som regel kommer de gode ideer til mig når jeg har roen og alene tiden.

Nu vil jeg slutte, så jeg kan tænde lidt levende lys og nyde at Thomas kommer hjem om lidt, og vi er alene, så vi kan lave lidt lækkert aftensmad inden vi skal i biffen. Det bliver så skønt med kærestetid <3

God lørdag <3

knus

Smilende Sanne

 

 

 

20180106_121133

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når det går helt galt🙈😂