En rigtig hygge dag med hjemmelavet slim😄

Søndag & mig dag….

fb_img_1515934744438Kære søde læsere ❤

I dag er det søndag og jeg har bare kunne mærke at på det sidste har vi haft lidt for mange bolde i luften. Så i dag er det mig dag. Det vil sige det er selv forkælelse med ro og ligge i sengen eller på sofaen og hygge med en god bog og vores lille hund Karla, og faktisk ikke lave noget.

Dvs. Jeg har skiftet sengetøj og luftet ud i soveværelset og har så puttet igen med Karla, var dog lige oppe og pakke gaver ind, for Amalie skulle til pige fødselsdag hos nogen fra sin klasse. Men farmand fik lov at aflevere, hente og handle ind i dag…for nyder bare en dag om ugen ikke at skulle noget som helst og ikke have for mange pligter. Jeg tror det er vigtigt at man husker at trække stikket ud engang imellem og bare få lidt ro og mærke sig selv og lade op.

Og det er så skønt at være gift og være to om opgaven om to børn. Jeg kan huske de 8 år jeg var alene med 4 børn og aldrig fik noget ro eller aflastning, det var rigtig hårdt til tider. Så jeg nyder virkelig med de her 2 skønne efternølere Amalie & Sofia på 5 & 7 år at vi er to om opgaven.

God søndag….venter på at min skønne mand forkæler mig med frokost på sengen 😉

Knus

Smilende Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En rigtig hygge dag med hjemmelavet slim😄