Nye planer med de her 4 <3

Skal jeg gå en operation igennem…

Kære søde læsere ❤

Som i sikkert ved døjer jeg med nogle små skavanker ikke noget alvorligt, så jeg skal ikke klage, men godt jeg blev gift med en læge, for ellers ville jeg da rende den praktiserende læge på døren konstant.

Jeg er i tvivl med mine øjne, jeg har desværre et dårligt syn, -7 på begge øjne så er man meget nærsynet. Det ligger desværre til familien, heldigvis ser alle mine 6 døtre fint. Men jeg tænker på at få en øjen operation så jeg kan se helt normalt. Så vidt jeg kan forstå vil jeg få operationen gratis, da jeg er så nærsynet, så staten betaler det.

Jeg har tænkt i flere år over det, og oplevet andre som har gennemgået det, og været super lykkelige for at de nu kunne se uden briller eller linser.

Jeg har hele tiden sagt at så længe jeg kan se med mine linser er det fint, men kommer der en dag hvor jeg ikke kan længere, ønsker jeg den operation. Og da min allergi i øjnene er blevet værre de sidste par somre, så jeg ikke kunne have mine linser på, besluttede jeg mig for en øjen operation.

Men da jeg efter lang ventetid kom ind til øjenlægen ville han IKKE give mig nogle henvisning på en operation, han forklarede ikke rigtig hvorfor…det var noget med min alder osv.. men jeg var velkommen til at finde en anden øjenlæge sagde han og det var de 2 min jeg fik hos ham, jeg kørte skuffet hjem, endelig havde jeg taget mig sammen og så fik jeg ingen henvisning.

Thomas sagde da jeg kom hjem, at så finder vi bare en anden øjenlæge, men kender i det…nu er jeg i tvivl…

En i vores familie begyndte også at fortælle at hans mor havde fået en øjen operation men det gik galt, og hun endte med et glas øje.

En dame jeg spurgte til råds i en optiker forretning sagde at hun selv havde -7 på begge øjne og turde bestemt ikke få en øjen operation og hun så en del  ..hun mente nok inddirekte, hvor det havde gået galt.

Så vi må se her i det nye år, om jeg får gennemgået en øjen operation eller ej…

God onsdag ❤

Knus

Smilende Sanne ❤20170812_130629

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nye planer med de her 4 <3