Skal jeg gå en operation igennem...

Hvordan jeg kunne vælge at føde 4 børn indenfor 5 år i en alder af 23 år….

Kære søde læsere <3

Som i sikkert ved har jeg jo 6 døtre. Men jeg bliver ofte stillet spørgsmålet hvordan jeg kunne få mit første kuld børn indenfor 5 år i en alder af blot 23 år.

Jeg var 17 år da jeg mødte min første mand og han var 14 år ældre, hvilket vil sige han var 31 år. Han havde to skønne børn da vi fandt sammen, som vi havde hver anden weekend, og på den måde oplevede jeg meget tidligt rollen som pap mor. Jeg elskede den, og syntes bare det var skønt med børn, så året efter fik vi vores første fælles barn Stine, jeg var på det tidspunkt lige fyldt 19 år. Og efter at opleve sit første mirakel, syntes jeg bare det var det største i verden. Jeg er selv ud af en søskende flok på 4 og min ex mand var ud af en søskende flok på 7 børn, så jeg tror også, at når man selv er ud af en stor familie, vil man gerne have det samme.

Jeg ville så gerne have flere børn helst lige i træk, så de kunne få glæde af hinanden hele vejen igennem livet, og jeg kunne være en ung energisk mor med dem, det var nogle af de tanker jeg gjorde mig. Jeg tænkte også på, tænk hvis man blev syg senere i livet, og ikke kunne få flere børn,( det ville være en katastrofe for mig) så måtte jeg hellere få en hel flok skønne børn nu, mens vi havde modet & overskuddet til det og min mand var enig.

Men det var da også en hård tid med 4 børn lige i træk, ingen nattesøvn & hvor man sad og ammede sit barn imens, der også lå et barn i maven, og der dårlig var plads til en selv. Men det var det vi ønskede så inderligt, og da min ex mand også var 14 år ældre end mig, havde han jo en god alder til at blive far til alle de børn vi ønskede os, og erfaringen fra sine andre to børn. Jeg tror ikke det kunne havde ladet sig gøre hvis jeg som 18 årige havde mødt en fyr på min egen alder og fortalt ham at jeg havde et ønske om 4 børn lige i træk. Det krævede en moden mand.

Så det var lidt om hvordan det kunne lade sig gøre med så mange børn lige i træk i så ung en alder. I dag er jeg lykkelig gift med Thomas som jeg fik to efternølere med ( Amalie 7 år og Sofia 5 år) lige inden jeg fyldte 40 år. Så det er lidt sjovt med to kuld børn, nu mine 4 andre børn er voksne.

Det var lidt om dagens tanker fra mig til jer <3

God torsdag, nu vil jeg ud og gå mine daglige 3 km inden det bliver snevejr.

Knus

Smilende Sanne

 

 

 

 

26731310_1527860953996959_7580376445801702322_n26815293_1527860983996956_5338591250345009362_n

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Skal jeg gå en operation igennem...