Så kom det nye tapas interiør i brug...

Prøver at komme ovenpå…

Kære søde læsere ❤

Jeg har ikke fået skrevet i nogle dage for lige for tiden sker der ikke så meget hos os, for vi er alle 4 ramt af influenza, men tror der er en epidemi i gang, kan se vores søde fans skriver på vores Youtube at mange af dem er også syge.

Jeg troede ellers lige jeg skulle slippe i år, men nej den fik bugt med os alle, med hoste, feber, hovedpine og ondt i ledene & bag øjnene. Pigerne har også kastet op, det har vi heldigvis ikke. Syntes det er rart at være gift med en læge, så er jeg mere tryg når vores børn eller barnebarn er syge, altid rart når lægen siger at man ikke skal bekymre sig. Og hvis min mand Thomas er i tvivl om noget, så ringer han til sin far, og får gode råd som også er læge.

Men ældste datter Stine fik meninitis20180128_125121 som 2 årige og efter den oplevelse, er jeg meget pylret med vores børn især hvis de har hovedpine & feber.

I dag havde jeg det lidt bedre, så jeg fik lavet skyr med frugter & mørkt chokolade til mig og Thomas, nu vil jeg tilbage til min sunde livsstil igen, jeg ellers har været så standhaftig med. Men de sidste tre dage vi alle har været syge har Thomas lavet pandekager hver dag for at forkæle os, det er også sødt, jeg spiste alt hvad der blev serveret sundt som usundt, jeg var ligeglad for jeg orkede ikke selv at lave mad. Men nu det går lidt bedre i dag, nok også fordi jeg køre på Ipren og Panodil fik jeg opvartet vores syge børn i hver sin sofa med pandekager, is og cola.

Jeg fik luftet ud i hytten, og bedt alle at gemme sig under den varme dyne for nu skulle vi have frisk luft ind, jeg fik vandet blomster og sat en vask over. Og om lidt vil jeg ud i den friske luft og få en gåtur er virkelig glad for det går bedre i dag.

Håber i får en skøn søndag ❤

Knus

Smilende Sanne 20180128_12464420180128_12362820180128_114529

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så kom det nye tapas interiør i brug...