Jeg er så rørt...

Hygge aften med de her fire…

20180131_173913

 

Kære søde læsere❤

Her til aften havde vi mor & døtre aften hvor jeg hygger alene med vores fire voksne døtre uden vores mænd og uden mine to yngste. Det er noget nyt jeg har foreslået vi gør i dette år, så vi kan nå tæt ind på livet af hinanden.

Vi havde en rigtig hyggelig aften hos min datter Simone i Roskilde, hun havde foreslået at vi holdt hygge aften hos hende istedet for at gå ud på en café/restaurant og spise.

Så vi mødtes hos Simone ca kl. 17 og vi havde splejset til det hele. Simone og Nadia var allerede gået i gang med maden da Stine, Michelle og jeg kom. Vi skulle have hjemmelavet grill burger med ost og bacon i.

Det smagte så godt, jeg spiste to, jeg er vild med noget som er grillet.Og sammen sad vi og udvekslede hverdags historier det var så hyggeligt. Næsten som dengang jeg var enlig mor og boede med dem alene i Roskilde, bortset fra at der er gået 10 år. Og to mindre søskende og et barnebarn er kommet til verden siden dengang.

Nu er jeg hjemme igen men jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal have mor & voksen døtre dag ❤

Håber også i har haft en god aften

Knus

Smilende Sanne ❤

20180131_17155720180131_173313

20180131_173319

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg er så rørt...