En ferie på børnenes præmisser

Fans i badet 🌊

Kære søde læsere❤

I går var vi i badeland her i Lalandia og mens vi står nøgne under bruseren er der nogle søde fans der opdager os og spørger om det ikk er os som er youtuber. Meget sødt, men også lidt pinligt når man står der uden tøj på. Men sjovt vi så tit møder fans. Forleden i Monky Tonky land var der er også et par unge piger som pludselig bankede hårdt på ruden indtil den legeplads vi var inde på og vinkede helt vildt, og Thomas og jeg og kiggede rundt, for vi vidste ikke hvem de vinkede til, indtil det går op for mig at det er nogen af vores søde fans. De havde skrevet senere på vores Youtube, at det var dem som havde vinket til os, og jeg skrev tilbage at jeg gerne ville have givet dem et kram, men vi havde været lidt i tvivl om det var os de vinkede til, heldigvis havde jeg vinket forsigtigt tilbage. Men vi skal jo lige vænne os til det med pludseligt at have fans ❤

Et nogle sjove timer i badeland gik vi i supermarked og købte fredags slik og fastelavnsboller til om aftenen hvor vi skulle se Disney sjov og Xfactor i feriehuset i Lalandia.

Vi hygger os meget hernede🌊💦❤

I dag skinner solen igen, vi har været så heldige med vejret hernede, så i dag går vi over til Lalandia centret og hygger, vi lader bilen stå og får lidt motion, men det kan jeg skrive om i morgen.

God dag 🌞

Knus

Smilende Sanne ❤20180209_13544220180209_14564420180209_145658

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En ferie på børnenes præmisser