Når man bliver snydt...

Home sweet home…

Kære søde læsere🌸

Det var dejligt at komme hjem i går efter nogle skønne dage i Lalandia. Amalie skulle også op i skole her til morgen, hun har først vinterferie på fredag, og til morgen blev hun klædt ud som havfruen Ariel for de har fastelavn i skolen.

På vej hjem i går rundede vi lige netto, så jeg kunne få handlet lidt ind, man har jo ingenting i huset når man lige kommer hjem fra ferie, og selvfølgelig skulle jeg have blomster med hjem. Nye friske blomster det måtte jeg bare have, jeg har med vilje holdt lidt igen med blomster, da jeg jo vidste vi skulle på ferie, men nu vi er hjemme igen, så skulle vi da have lidt forårs fornemmelser i huset. Det blev til påskeliljer, roser og et par orkideer🌸

Netto havde i øvrigt pyntet op til påske med påsketing, påske servietter & påskeæg allevegne, så jeg blev helt glad, og havde bare lyst til at købe det hele. For traditioner er = hygge med familien for mig, derfor betyder traditioner så meget for mig, og jeg elsker at holde noget og pynte hele huset op. Men jeg købte kun påskelinjer i går, for vi skal lige have fejret Valentines dag først, så kan vi pynte op til påske bagefter.

Har i det på samme måde når I kommer hjem fra ferie at så skal der nye blomster ind og hyggen skal frem ?

God mandag ❤

Nu vil jeg gå op på skolen og hente vores datter om lidt og få handlet ind til aftensmaden😊

Knus

Smilende Sanne ❤
20180211_15584820180212_12421820180211_155841

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når man bliver snydt...