Kender i det...

Jeg har ændret planerne…

Kære søde læsere ❤

Endnu et indlæg fra mig i dag😊

Jeg må indrømme efter at have ryddet op og sorteret legetøj, kom jeg til at tænke på at det var det eneste døgn om måneden hvor vi er alene, hvorfor så bruge resten af dagen på at rydde op, når vi kunne tage ud og shoppe sammen, alene uden børn, og dyrke det romantiske. Så det gjorde vi og den støvsugning den må vente. Min mand syntes det var en fremragende idé at shoppe og hygge hjemme bagefter, med røde bøffer & rødvin istedet rengøring.

Vi fik handlet ind i Kvickly Hyrdehøj i Roskilde, og vi fik købt krebse salat med økologiske kiks til forret, og den har vi lige spist, det var så lækkert og så et koldt glas Pepsi Max til. Det var mums, nu glæder jeg mig til rødvinen & de røde bøffer i aften og en god film.

Jeg fik også købt en fin måtte, blomster, jordbær & mørkt chokolade til dessert. Kagerne fra bageren er til i morgen mine svigerforældre kommer her hjem med pigerne, så er det rart at have noget at byde på, og selv om vi har ændret livsstil og spiser sundt, skal der også være plads til et stk. kage, når man har gæster, jeg vil ikke være fanatisk.

God aften ⚘

Knus

Smilende Sanne ❤
20180220_14434920180220_15151920180220_15150520180220_154221

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kender i det...