Vi ændre livsstil igen...

Kender i det…

20180220_093926Kære søde læsere ❤

I morges kørte Thomas vores to døtre ud til sine forældre, de skulle have hygge dag med deres bedsteforældre og i Zoo, og sove hos dem.

Så når man har et helt døgn uden børn, så skal der ryddes op og sorteres ud på deres værelser. For de gange jeg har gjort det og Sofia opdagede det, blev kun halvdelen smidt ud, fordi hun tog det meste op igen, og påstod hun ikke kunne undvære den og den bamse. Så i dag har jeg brugt et par timer på deres værelser og hold da op, der er blevet fint. Hele 5 store sække med legetøj har jeg gemt til ” kirkens korshær” og 2 sække er smidt ud på traileren til stor skrald.

Så nu skal vi bare have støvsuget og vasket gulv, så er her også pænt til i morgen mine svigerforældre kommer med pigerne igen, og kommer ind til kaffe. Og nu bliver pigernes værelser også mere spændende, for nu kan de pludselig se hvad de har af legetøj, for før havde de så meget, at de slet ikke kunne se hvad de havde. Jeg syntes også det er godt at støtte “Kirkens Korshær “, for vores børn mangler ikke noget, men der er andre børn/familier som ikke har de samme midler og sikkert vil blive super glade for legetøjet.

Nu vil jeg lokke Thomas med ud på min 5 km tur, for nu er det bare os.

God dag

Knus

Smilende Sanne❤

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi ændre livsstil igen...