Jeg elsker....

Vores barnebarn fik cancer 15 mdr gammel…

2018_02_28_19-55-14

Kære søde læsere

Der er noget jeg længe havde tænkt at skrive om, men det har været for svært. Men nu min datter Nadia selv har åbnet op omkring det og samler ind til knæk cancer, så er det på tide jeg åbner op omkring det og fortæller om det.

Vi har været nogle rigtige hårde år igennem siden 2013, da min eneste søster Linda pludselig gør selvmord, der blev min verden helt knust og godt jeg havde min mand og børn i den svære tid efter, for det var rigtig hårdt.

Året efter da jeg er begyndt at lære at leve med savnet af min elsket søster, får vores eneste barnebarn Hollie på 15 mdr pludselig konstateret cancer fra den ene dag til den anden. En cancer form som kun 5 procent af børn bliver ramt af i Danmark.

Jeg kunne ikke tro det, først det med min søster og nu var vores elskede barnebarn blevet alvorlig syg og risikerede at dø…

Hollie var begyndt at skele en del på det ene øje og vi troede det var helt naturligt da det gør mange små børn. Men min datter Nadia får alligevel en tid til et øjentjek, og der opdager en sygeplejerske at Hollie har en cancer tumor bag det ene øje og min datter får at vide at de er nødt til at tage til Århus med det samme for det er der eksperterne på det område er. DET SKULLE GÅ STÆRKT.

Næste dag starter vores lille barnebarn på kemo et forsøg på 6 mdr og ellers sagde lægerne at de ville fjerne Hollies øje hvis ikke kemoen hjalp.

Kemoen hjalp ikke nok, lige pludselig efter et par mdr med kemo, var tumoren vokset og nu var der kun et at gøre, hvis Hollie skulle overleve, det var at fjerne hendes ene øje og fjerne tumoren ud.

Jeg må indrømme på det tidspunkt mistede jeg troen på gud, jeg forstod ikke hvorfor det lige skulle ramme vores barnebarn og hendes smukke øje skulle fjernes, jeg var grædefærdig. Men man vil jo gøre ALT bare hun ville overleve.

Det gjorde Hollie heldigvis, hun er en glad pige på fire år i dag, den sejeste lille pige jeg kender og elsker så højt. Og hun har fået et fint glas øje som ligner det andet, så jeg syntes næsten ikke man kan se at hun har fået et glas øje, hun er blind på det øje hvor glas øjet nu sidder, men har heldigvis sit andet øje at se med, og er RASK i dag.

Desværre klarede min ex mand det ikke, mine fire døtres far Boas, som døde sidste år af cancer kun 57 år gammel. Så Nadia har nu lavet en knæk cancer side hvor du kan gå ind og støtte med lidt penge til forskning via kort eller MobilePay så vi får fokus på den forfærdelige sygdom.

LINK TIL INDSAMLING, KLIK HER!

God aften ☄

Knus smilende Sanne ❤

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg elsker....