Mere nyt....

Inden solen går ned…

Godmorgen søde læsere❤

Jeg er lige vågnet og ligger her i min seng og fik lyst til at skrive et indlæg til jer.

I går var jeg lidt rastløs sidst på eftermiddagen, jeg ved ikke om det er fordi at jeg har holdt en pause med de lange gåture pga. Vejret, men det endte med jeg tog pigerne og hunden med på en gåtur inden solen gik ned, kunne bare mærke jeg havde brug for endnu en gåtur inden mørkets frembrud.

Vi gik op på Amalies skole og sfo hvor pigerne kunne boltre sig på legepladsen, og Amalie elsker at fortælle Sofia alt om skolen og sfoen, da Sofia skal starte der til August.

Jeg er så taknemmelig for at se det søskende forhold vores to døtre har, der er 22 mdr imellem dem og de er hinandens bedste venner det er fantastisk.

Pigerne kunne lege indtil kl 18.30 der begyndte det at blive mørkt, så der gik vi hjemad, og jeg havde også måtte tage vores lille hund Karla ind under min vinterjakke for hun var begyndt at fryse. Men skønt det nu er lyst indtil kl.18.30, jeg elsker at dagene bliver lysere.

God dag ☀️

Knus

Smilende Sanne ❤20180306_17485420180306_173144020180306_173039020180306_173016

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mere nyt....