Jeg har savnet min ældste datter..

Det gør mig glad at kunne give..

Kære søde læsere ❤

I dag var vi på Rostorv i Roskilde og hygge alle fire, jeg skal ellers love for at der var mange mennesker her i påsken hvor de fleste har fri.

Og det er lidt sjovt for hverken mig eller Thomas orker at shoppe når der er mange mennesker, ikke fordi vi lider af social fobi eller noget andet, men mere fordi vi ikke syntes det er så hyggeligt med alt for mange mennesker og kø ved kassen osv.

Så vi startede med det vigtigste, nemlig at handle ind i Føtex. Bagefter gik vi i Fætter BR, jeg havde lovet Amalie et Lego Ariel skib, og noget til Sofia.

Thomas kiggede noget stramt i betrækket på mig, da jeg allerede i morges havde bestilt over nettet, en flot pink El bil som Sofia skal have på torsdag til sin 6 års fødselsdag ( man bliver jo ikk 6 år hver dag)

Da vi gik ud af BR og Amalie gik foran super lykkelig for sit Lego Ariel skib, og Sofia med sin nye Shopkins fryser(legetøj) lovede jeg Thomas at slappe lidt af med at love pigerne legetøj. For de har fået meget på det sidste og det indrømmer jeg, men er der noget mere skønt end at kunne give, og se glædens i sine børns øjne.

Jeg elsker at forkæle mine børn, så længe de lære at være taknemmelige og prissætte det og det gør de ❤

God dag 🐣

Knus

Smilende Sanne ❤
20180326_12450020180326_160048

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg har savnet min ældste datter..