Den ægte vare...

De grå hår…

Kære søde læsere❤

Så kom jeg endelig til frisøren i dag, efter jeg havde rykket min tid for tre uger siden og pludselig løb dagene, og nu kunne man bare se det grå hår i hår bunden, det går bare ikke. Jeg vil bare ikke have gråt hår, det syntes jeg gør mig ti år ældre, så bare synet af et gråt hår, så har frisøren mig hængende i røret.

Og de var så søde hos Frisør Ma-Lou i Ringsted hvor jeg går fast, at tage mig selvom de har utrolig travlt her op til påske. Måske skulle jeg også bare lære at bestille en tid i god tid, og ikke lige før højtider hvor alle andre også vil til.

Man får også en kop kaffe og et stk. mørkt chokolade mens man er hos frisøren, og når farven skal skylles ud, sidder man i en massage stol og får massage imens, så skønt med lidt selv forkælelse.

Jeg skal ned i bog & ide bagefter, håber på jeg kan finde lidt Trolls pynt til i morgen vores datter Sofia fylder 6 år. Jeg orker ikke at tage i alverdens butikker for jeg skal hjem og bage chokoladekage og boller bagefter, så vi kan nyde dagen i morgen.

God dag ❤

Knus

Smilende Sanne ❤20180328_123750

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den ægte vare...