En vellykket fødselsdag🎈

Man kan hurtigt komme på afveje..

Kære søde læsere ❤

I dag sov vi længe, og vi spiste først morgenmad kl 13, så det var nærmest frokost. Jeg lavede vanilje skyr med frugter og mørkt chokolade til Thomas, Amalie og mig, Sofia ville have knækbrød.

Bagefter var vi ude at prøve den nye Pink El bil som Sofia fik i går i 6 års fødselsdagsgave, ( man kan lige ane den i baggrunden af billedet). Jeg vil sige der er en grund til at de advare mod at børn køre ved trafikeret veje i børne Elbiler, for Sofia gav den gas, lige som vi kom ud på fortorvet og kørte direkte ind i en busk, jeg gik yderst og holdte i hende, så ikke at hun kørte ud på vejen. Så man skal lige have respekt for de El børne biler og ikke undervurdere bilen og hvilken power de faktisk har.

Jeg blev lidt forskrækket efter Sofia trådte speederen i bund og kørte direke
ind i busken, så Amalie som er lidt ældre (2år ældre)overtog bilen, og kørte den til vi kom ud på engen, hvor der ikke var noget trafik, så kunne Sofia køre der og give den fuld gas.

Vi fik også blandet fredags slik til Disney sjov og Xfactor, jeg elsker fredag.

God dag ☀️

Knus

Smilende Sanne ❤
20180330_15454620180330_154506

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En vellykket fødselsdag🎈