Man kan hurtigt komme på afveje..

Vi har det sjovt i Legoland..

Kære søde læserimg_20180331_182439_061e❤

Så kom vi til Legoland i Billund, og jeg må sige at jeg er imponeret. Så mange flotte bygninger, personer og ting som er bygget i Lego og en musik ved hver en ting man prøver, som giver den helt rigtige stemning.

Vi var lidt længe om at komme ud af døren i morges, det var meningen at vi skulle køre hjemme fra kl 8, men den blev 9.30 før vi kørte hjemmefra. Vi var i Legoland ca. to en halv time senere, så det tager ikke så langt tid at køre herover.

Begge piger havde deres ipads med i bilen så det gik fint.

Vi havde en dejlig dag i Legoland med vores to døtre på 6 og 7 år( dejligt de er så store at man ikke skal have klapvogn med længere, men bare kan løbe med dem i hånden, og prøve noget sjovt sammen) Vi syntes især kålormen og dragen var sjov.

Det var koldt i dag med blæst, men heldigvis regnede det ikke. Vi fik os en grill burger på en restaurant inde i Lego land, og så fik vi lige varmen, og bagefter frøs vi ikke så meget, så kunne vi klare at gå ude et par timer mere.

Der var også søde fans som opdagede det var os som har Youtube kanalen ” Sannevillefamily” og de spurgte om de måtte få et billede med os, og selvfølgelig måtte de det, jeg bliver glad, overrasket og rørt hver gang det sker. Jeg syntes bare det er sødt.

Vi sluttede af med at begge vores piger måtte vælge en Lego æske hver, inden vi gik over på vores hotel. Men Amalie valgte en tøj hund, og Sofia en Lego maske istedet.

Nu har vi alle taget et dejligt varmt bad på vores hotelværelse, og nu skal vi ligge i sengen med dynerne og se “Danmark har talent” som kommer i tv om lidt, og så glæder vi os til i morgen, hvor en ny dag venter os i Legoland😊

God aften 🌛

Knus

Smilende Sanne ❤

 
20180331_154348e20180331_15415320180331_15365720180331_14075720180331_13103620180331_133106

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

 • Amira

  Hej jeg er jeres største fan håber i læser dette jeg synes i er nogle gode forældre med store hjerter jeg synes alle er søde som Hollie Amalie Sofia Nadia Og hunde Nemo og karla. Briand stine micelle og dig og Thomas alle har et stort hjerte. V.H Amira

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smilende Sanne

   Tusind tak det er jeg glad for at høre ❤God påske 🐣Knus Sanne ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Man kan hurtigt komme på afveje..