Var vild med det...

OPDRAG JERES BØRN.!

Kære søde læsere❤

Jeg plejer som regel altid at være positiv ,glad og holde mig til al det gode og positive, men jeg syntes også det er vigtigt at skrive om noget som ikke altid er så positivt, men vigtigt at få sagt.

Som mange af jer ved så har vi jo en familie kanal på Youtube “SanneVilleFamily” med ca. 8000 abonnenter. Men fordi man har succes er alting ikke så lyserødt, for hold da op med ” Haters” derude.

Det er ret så skræmmende, hvordan børn og voksne kan tro de kan opføre sig lige som det passer dem på de sociale medier.

Vi får heldigvis, de sødeste kommentarer, og rigtig mange hver dag, men hver dag må jeg også slette og blokere en bruger på vores YouTube, som skriver grimme kommentarer som: lorte videoer, dine børn skal dø, du skal dø, curling forældre, håber i stopper på YouTube osv.

Hvordan kan børn og voksne opføre sig sådan??

Jeg forstår det virkelig ikke, hvis ikke folk gider at se vores videoer, hvorfor så skrive og svine os til, hvorfor lader de så ikke bare være med at se vores videoer.!

Det med curling forældre det må virkelig være voksne mennesker som IKKE selv har tid til deres børn som har opfundet det ord. Men det med nogen kan finde på at skrive vi skal dø osv. der går min grænse.

Næste gang der bliver skrevet sådan, så nøjes jeg ikke med at slette det som jeg har gjort indtil nu, men jeg sender det som spam til YouTube, så deres YouTube kanal kan blive lukket.

Men håber virkelig at forældre vil tale med deres børn om hvordan man opføre sig på de sociale medier, og lærerne i skolen tager fat i dette emne i undervisningen.

Man kan lukke for kommentarer på sin YouTube, så ingen kan kommentere på de videoer man laver, det er der en del der gør efterhånden, da de ikke orker de grimme kommentarer.

Men det gør jeg ikke, det skal ikke gå ud over alle de søde abonnenter som gerne vil kommentere vores videoer, at nogen “Haters” prøver at ødelægge det.

God dag ☀️

Knus

Smilende Sanne ❤
20170831_175437

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Var vild med det...