En rigtig søndag..

Jeg er altid blevet hurtig gravid indtil det 6 barn..

Kære søde læsere 💗

Som de fleste af jer ved, så har jeg født seks døtre. Hvilket jeg er meget lykkelig og taknemmelig for, de er alle seks planlagte ønske børn.

Jeg har været meget heldig med at blive hurtig gravid, og med det mener jeg indenfor tre måneder. Bortset fra da vi skulle have Sofia, vores sjette barn.

Grunden til jeg skriver om det, er at jeg skal være mormor igen, og lige for tiden snakker jeg i mobil med vores gravide datter næsten hver dag og vi får vendt mange emner indenfor graviditet og fødsel.

Jeg var som sagt 37 år da jeg født Amalie vores femte barn, en rigtig efternøler, der er 16 år op til den næste. Vi valgte at arbejde på en søster eller bror til Amalie, kort tid efter hun blev født, da jeg ikke ønskede at være al for gammel inden jeg fik mit sjette og sidste barn( jeg vil gerne kunne nyde min tredje alder i ro og mag😊)

Vi tænkte at det nok ville gå hurtigt, men der gik over et år før jeg blev gravid med Sofia. Så der er ca. 21 mdr. imellem dem.

Jeg var så 39 år da jeg fødte Sofia, og skønt med endnu en efternøler, så Amalie havde en søster at vokse op med, da vores fire andre børn var ved at være voksne.

Og det er Så sødt for de er søskende og hinandens bedste venner 👭

God aften 💗

Knus

Smilende Sanne 💗
20180418_111913

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En rigtig søndag..