Jeg er altid blevet hurtig gravid indtil det 6 barn..

Gør det ondt at føde…

Kære søde læsere 💗

Jeg sidder lige i sengen med min morgenkaffe og som de fleste af jer ved så skal jeg være mormor igen, så jeg får rigtig mange spørgsmål om graviditet og fødsler.

Jeg er blevet spurgt en del gange om det gør ondt at føde, siden jeg kan føde seks børn eller om jeg bare er en haj til at kunne holde smerterne ud.

Men jeg kan kun fortælle jer ud fra mine egne oplevelser, da en graviditet og en fødsel er forskellig fra barn til barn og fra person til person.

Jeg syntes det gør forfærdeligt ondt at føde et barn ( nu skal jeg passe på hvad jeg skriver, ellers risikere jeg ikke at få flere børnebørn) Og jeg er bestemt ikke en haj til at udholde smerter eller føde.

Faktisk har jeg en lav smerte tærskel jeg kan faktisk ikke holde noget som helst ubehageligt ud i min krop, bare jeg har influenza så tror jeg at jeg skal dø😂.

Men for at være helt ærlig, så synes jeg at hvis man får sine børn i tyverne så går en graviditet og fødsel meget nemmere, end hvis man først får sine børn i trediverne.

Jeg havde født fire børn i en alder af 23 år. De er født i år 1991, 1992, 1994 og 1995. Alle naturlige fødsler men alle gjorde sindssygt ondt, pånær Simone nummer 4 fødsel, det var en rigtig drømme fødsel og næsten en ren foræring.

Men i alle mine fødsler har jeg fået lattergasmaske, den hjalp lidt på det, den sugede jeg I så vildt at jeg havde mærker i ansigtet efter fødslen. Den var der ingen som kunne tage fra mig.

En rygmarvsbedøvelse fik jeg ved den første fødsel og sidste fødsel. Den hjælper Så godt, så får i mulighed for at få sådan en så gør det. Den fjerner smerterne så meget at man kan ligge og slappe af og sove lidt til barnet skal presses ud, så skal du så være med igen, med at samarbejde under presseveerne.

Grunden til at jeg kun fik en rygmarvsbedøvelse i to af mine seks fødsler er, at fødslen gik for hurtigt de andre gange, der kunne jeg ikke nå at få den, for hvis man er mere en ca. 6 til 8 cm åben kan de ikke nå at give en den.

Det var lidt om min mening om fødsler. Jeg bryder mig bestemt ikke om fødsler, men bagefter, når det er overstået, er det, det mest fantastiske øjeblik, at man har bragt et nyt liv til verden, ens eget barn. Så en fødsel er det hele værd👶

God dag 🌸

Knus

Smilende Sanne 💗💗

 

img_20180414_112539_791

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

 • Sidse

  Hej. Sannevillefamily. Hvem er det der skal have barn. ??💛 Elsker jeres vidiore SÅ meget. Kærlig hilsen sidse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smilende Sanne

   Tak for de søde ord og jeg røber meget snart i bloggen hvem af mine døtre som skal være mor 👶God dag💗💗

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg er altid blevet hurtig gravid indtil det 6 barn..