Nu røber jeg navnet på min gravide datter😊

Hvordan finder man den rigtige mand..

Kære søde læsere 💗

Jeg er blevet stillet dette spørgsmål en del gange i mit liv, hvordan finder man den rigtige mand..Jeg tror at grunden til at jeg er blevet spurgt om det er, at de fleste synes at min mand Thomas er helt fantastisk og at de kan se hvor lykkelig jeg er, og hvor godt vi passer sammen.

Jeg kan kun svare ud fra mine egne erfaringer og jeg kan starte med at sige at dit hjerte skal for det første være åben for det, du skal ønske det og ville det.

Og når du møder den rigtige mand er du ikke i tvivl du kan mærke det i dit hjerte det er somom at himmel og jord står i et, og du kan ikke glemme denne person det er første tegn på at det er det rigtige.

Da jeg mødte Thomas havde jeg været alene i otte år med fire børn, og jeg var nået dertil at jeg havde opgivet at finde kærligheden igen. Jeg havde prøvet at date, men efter kort tid blev jeg træt af det og jeg syntes at det blev for besværligt, og alligevel gik jeg med en drøm inderst inde om at møde den store kærlighed.

Og da jeg mindst ventede det og jeg blev ringet op en kold nat d. 5 december 2008 at min datter var halv bevidstløs og havde taget piller og drukket for meget sprut til en fest, og var nu på skadestuen på Roskilde sygehus. Kørte jeg afsted med hjertet i halsen og jeg lignede noget som var løgn, bare i et par jogging bukser, uden make up og en knold i håret, kørte jeg straks på sygehuset for at se min datter.

Hun var heldigvis okay, men blev indlagt i nogle dage, men mens jeg sad der i skadestuen med hendes hånd i min og kiggede på min 17 årige datter som lå der med bræk i håret og stadig ikke til at komme i kontakt med, kommer den flotteste læge ind af døren jeg nogensinde i mit liv har set.

Det øjeblik glemmer jeg aldrig…..Og da jeg så ind i hans rolige blå grønne øjne var det som om jeg kendte ham, og vi havde levet et liv sammen før, og mit hjerte bankede løs….

Og vi snakkede kun om min datter den nat et par gange i løbet af 30 min. og så forsvandt den læge som jeg kunne mærke jeg nærmest kunne elske, uden at kende ham. Og tænk at jeg havde lignet udskidt æblegrød lige den aften jeg møder den skønneste mand.

Jeg tog kontakt til ham via. Facebook et par dage efter Nadia var blevet udskrevet, jeg kunne ikke glemme ham..

Heldigvis havde han det på samme måde og d. 5 december året efter, blev vi gift og vi havde det mest romantiske bryllup man kunne drømme om.

Og et par år efter fik vi to fælles døtre Amalie og Sofia. Så her i dag snart 10 år efter, er jeg stadig lykkelig gift med Thomas, han er helt klart min soulmate og vi ønsker at være sammen for evigt.

Det viser hvordan man kan møde kærligheden når man mindst venter det..

God dag 🌸

Knus

Smilende Sanne 💗💗20180220_144349

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nu røber jeg navnet på min gravide datter😊