Når man tager fejl af traditioner på en helligdag 😂

På kur og til fødselsdagen er der hjemmelavet jordbærkage og romkugler..

20180429_14572920180429_14523620180429_14413320180429_14362220180429_14332720180429_12482920180429_144133Kære søde læsere 💗

I dag var vi til min nevø Liams 3 års fødselsdag. Jeg havde frygtet lidt at min svigerinde Sara ville bage de lækreste kager, som hun plejer til sin søns fødselsdag, og det må man sige at hun gjorde igen i år.

Efter jeg var på vægten i går, har både Thomas og jeg besluttet og få tabt nogle kilo, da der er gået lidt for meget kage
i den til hverdag. Det er jo super hyggeligt det med kaffe og kage om eftermiddagen, men det går altså ikke når vægten stiger, og man ikke kan passe sine trusser og strømper længere…

Kan man virkelig tage på, på fødderne 😂Det anede jeg ikke, men noget tyder på det.

Men som sagt var det en hyggelig familie fødselsdag, og med hjemmelavet grov boller, som jo er okay sundt, så den spiste jeg en af, det blev straks mere et problem for mig at holde igen, da den hjemmelavet jordbærkage og de hjemmelavet romkugler kom ind på bordet.

Jeg smagte et stykke af den bedste jordbærkage, jeg syntes den er bedre end den bageren laver, og det siger ikke så lidt, og en lille romkugle smagte jeg også.

Jeg gider ikke have dårlig samvittighed over det, for når der er fødselsdag må man godt, det skal heller ikke være helt fanatisk, det hele. Jeg tror mere at det er det man putter i munden til hverdag, som sætter sig, så de næste par måneder er det slut med det.

Det var også dejligt at få Amalie og Sofia hjem igen, de havde begge sovet ude hos deres storesøstre.

God aften💗

Knus

Smilende Sanne 💗

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når man tager fejl af traditioner på en helligdag 😂