Sommer klar ☀️

En skør aften..

20180503_19222520180503_20265220180503_192206Kære søde læsere❤

Her til aften var jeg lidt rastløs og overvejede at gå en lang tur, da jeg jo gerne vil tabe mig. men istedet fandt jeg på en sjov idé.

Jeg ville overraske familien med at lege restaurant “SanneVilleFamily”, for jeg havde tænkt på om vi skulle tage på den kinesiske restaurant, for noget følte jeg at der skulle ske( kender i ikk det😂)

Men fandt så på, selv at lave 3 retters menu til familien og lege det var en restaurant😊

Og det blev meget vellykket må man sige, vi sad alle fire ved vores spisebord med det fine Riviera Maison service på bordet og skålede i de fine rødvins glas. Pigerne havde fået isterninger og sugerør i deres sodavand og de synes det var en god leg.

Hele denne skønne aften kan ses på videoer på vores Youtube “SanneVilleFamily eller i story på min Instagram “Smilende Sanne”😊

Nu er vi gået i seng og pigerne er puttet (Amalie skal jo op og i skole i morgen) efter en skøn og sjov aften, det var meget bedre end at være på en rigtig restaurant.

Vi skal til at se den lidt Uhyggelige dokumentar ” Drabet uden lig” i tv.

God aften ❤

Knus

Smilende Sanne ❤

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sommer klar ☀️