Malle er fars pige..

Hvordan gør de…

20180512_120357 20180512_151218 20180512_161719 20180512_160946

Kære søde læsere ❤

Så blev vores Amalie 8 år i går og det var en fantastisk dag med et skønt vejr. Amalie fik sine gaver i går morges efter hun var blevet vækket med fødselsdags sang på sengen.

Hun fik det fineste store Barbie hus hun havde ønsket sig, og doktor taske, tøjdyr med tilbehør, barbie dukker med tilbehør og Lego friends pizzaria.

Så en glad Amalie og Sofia ( Sofia fik også et par gaver, selvom det ikke var hendes fødselsdag)

Kl. 13 kørte vi mod Dyrehavsbakken hvor vi mødtes med vores voksne døtre, svigersøn & barnebarn derinde. De tre små fik turpas og vi andre nøjes med et humørkort med billetter på, så vi kunne prøve et par ture med børnene.

Der var en million mennesker som havde fået samme ide med at tage på bakken i det fine vejr. Vi mødte fans hele tiden derinde, det er helt vildt med søde fans vi har, som fik en snak og et billede med os.

Specielt en dreng som hedder Emil som sidder i kørestol, han var derinde med sine forældre, og det eneste de håbede på var at møde os, og vi stødte heldigvis på hinanden derinde,  for Emil havde taget gaver med til Amalie, Sofia og Hollie. Og vi fik at vide af forældrene, at det var hans drøm at møde os, han så alle vores Youtube videoer fra morgen til aften, det er SÅ rørende og sødt. Tænk vi kan gøre sådan en forskel i andres menneskers liv, det er fantastisk.

Senere sagde Nadia hun ville gå ned og vinde en kæmpe plade marabou, og tænk det gjorde hun. Ligesom de sidste tre gange hun har været på bakken. Lidt vildt!

Og lidt efter vandt vores datter Simone også. Og så skulle jeg da også prøve men vandt den ikke. De heldige tøser hvordan gør De??

Men Nadia gav mig sin, da vi sluttede på bakken i går aftes og skulle hjemad, selvom jeg sagde hun selv skulle beholde den, så sødt af hende 😍

Når nu man ikke selv har held i spil, men så er det godt at jeg har held i kærlighed❤

God dag 🌹

knus

Sanne❤

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Malle er fars pige..