Så blev haven sommer klar🌸

Jeg har snydt lidt..

Kære søde læsere💓

Så blev det lørdag og det betyder at der er en del ting vi skal nå inden i morgen, vi får familien til fødselsdag, vi bliver ca. 20 mennesker.

Vi skal have støvsuget hele huset og jeg skal til at bage drømme kage, jeg er lige blevet færdig med en dobbelt portion boller til i morgen.( pigerne har hjulpet mig, og vi har lavet en video som i kan se på vores Youtube sannevillefamily.) Lagkagerne venter vi med at lave til i morgen formiddag, for gæsterne kommer først kl. 14.

Men jeg har snydt lidt med bollerne og drømmekagen, jeg har købt færdig blandet pakker i Netto, så man bare skal tilsætte vand. Normalt laver jeg det hele fra bunden af, men i år bliver det lidt nemt, og det synes jeg er okay, det smager godt alligevel.

Jeg kan godt lide at forberede så meget som muligt, så den dag man holder festen ikke bliver al for stresset, jeg kan godt lide at bordet er pyntet inden vi går i seng i aften, og huset ser pænt ud, så jeg ved at det eneste vi mangler er et par jordbær lagkager. ( Det kan vi hurtigt lave🎂🎂🎂)

Har i det også sådan? Eller er det bare mig som er lidt en kontrol freak 🙈

Nu vil jeg gå en tur med Karla, Thomas er igang med at støvsuge huset, så her er en farlig larm.

God dag 💓

knus Sanne

20180519_12372120180519_12374020180519_133951

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så blev haven sommer klar🌸