Jeg har snydt lidt..

Jeg tog fejl og indtog gift..

Kære søde læsere 💓

Nu vil jeg fortælle en virkelig hændelse som skete da jeg var ca. 8 år gammel.

Vi boede på en hyggelig villavej i Roskilde, på “Gammel vindingevej” og det er et af de steder jeg har mine bedste barndoms minder, og det børn nu ellers kan finde på af numre, når de er otte år gammel.

Jeg havde sat mig i noget hvidt sand, som en af vores ældre naboer på vejen, havde fået smidt ude foran deres hus, og der legede jeg med min søster og en pige som hedder Maja som også boede på vejen.

Jeg skulle altid vise mig lidt, og det skulle jeg også den dag. Så jeg spurgte min søster og Maja og de troede på, at jeg kunne spise denne her bolle, som jeg havde formet af naboens hvide sand.

De sagde selvfølgelig nej det tror vi ikke på…

Så jeg tog en rigtig bid ind i munden af det jeg troede bare var meget hvidt sand, men lige så snart jeg fik det i munden var jeg klar over at den var gal…

Det sviede og brændte i min mund og jeg løb mod vores hus så hurtigt jeg kunne, og gudske lov hoveddøren ikke var låst, og fik i tide skubbet min mor væk fra køkkenvasken som stod og skrællede kartofler.

Jeg spyttede og hakkede alt ud i vasken og tændte for vandhanen for at skylle mund. Og jeg passede på ikke at sluge noget. Min mor blev ved at spørge hvad der var sket, men jeg svarede ikke, før jeg havde fået skyllet munden godt i et glas min mor tog ned til mig, selvom vi ikke snakkede sammen.

Men min mor kunne se på mit krops sprog at jeg ville have et glas til at skylle mund i, og det kunne ikke gå hurtigt nok.

Da munden var skyllet igennem i flere minutter kunne jeg til sidst snakke, og jeg fortalte hende at jeg skulle spille smart, og ville spise sand, men det er ikke sand, det er noget slemt noget, sagde jeg.

I det samme kom min far hjem fra job, og han var rasende over at naboen havde fået smidt Ukrudts gift uden foran deres grund, så uskyldige børn kunne finde på at lege med det, og putte det i munden.

Jeg overlevede heldigvis, og uden ar på mund og i munden, men det kunne havde været gået galt. men det viser bare hvad børn kan finde på, selv når de er otte år gammel.

Men jeg har lavet mange flere narrestreger i min barndom, men dem kan i høre om en anden gang.

Nu vil jeg hjælpe Thomas med at lave tre lagkager, vi får familien på besøg til Amalies otte års fødselsdag om lidt, og man må sige at vejret er med os.

God pinse.

knus

Sanne

 

 

20180520_120631

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

  • laura sannevillefamily fan!!

    hej sannevillefamily jeg elsker at se jeres videoer!!jeg har spurgt Sofia og Amalie om ven inden på roblox(jeg hedder hisheit9)så kan du ikke spørger dem om de vil acceptere den!?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg har snydt lidt..