Dagen derpå..

En hyggedag med det hele..

Kære søde læsere,

I dag anden pinse dag, skulle være en rigtig slapper dag, men jeg synes alligevel at vi skulle være lidt praktiske, men samtidig skulle der være hygge tid med Amalie og Sofia.

Vi spiste morgenmad ude på terrassen, vi nyder virkelig denne maj måned som bare er så solrig og varm. Vores rododendron er ved at springe ud. Vi har boet her i tre år og den er aldrig sprunget ud før, måske fordi den blev kvalt i ukrudt de andre år, men det har vi heldigvis ikke mere af i vores bede, de er blevet så fine, så nyder at se den er ved at springe ud.

Efter morgenmaden læste Thomas højt for os af en god bog, vi er ved at læse sammen, jeg elsker at ligge i hans skød mens han læser højt, det minder mig om i starten af vores ægteskab for snart 10 år siden, der læste vi også bøger sammen, det er så hyggeligt. Men det er nu mest Thomas som læser højt, mens jeg ligger og lytter.

Vi tog små pauser indimellem i dag, hvor vi fik tømt opvaskemaskinen, og hængt vasketøj op, og så fik vi læst lidt igen. Og sådan gjorde vi igennem dagen, så ingen stress og jag, men heller ikke total afslapning. Jeg vil kalde det en hygge dag med det hele.

Inden aftensmaden gik vi tur på engen, og ned på en stor legeplads( pigernes gamle børnehave), jeg blev lidt vemodig ved tanken om at den periode var slut i vores døtres liv, de var begge blevet seks og otte år, og blevet skole og sfo børn. Og lidt mærkeligt at tænke på at de aldrig ville blive små igen og kunne gå i børnehave igen. Det med tiden der flyver det er svært at forstå, især når man er blevet mor.

Efter en times tid gik vi hjem, og badede børn og lavede aftensmad, og pigerne blev puttet kl. 20, for Amalie skal op i skole i morgen. Men lige om snart tager vi fire dage til Bornholm, det glæder vi os til.

God aften,

knus

Sanne

 

20180521_112711020180521_122258img_20180521_192842_894

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dagen derpå..