Jeg overrasker familien med rejse i overmorgen..

Jeg bliver en endnu bedre mormor til vores kommende børnebørn..

Kære søde læsere,

Her til morgen lå jeg og tænkte på, at lige om snart bliver jeg mormor igen, men denne gang til en lille dreng, det bliver sjovt når huset normalt er fyldt med hunkøn.(Vi har seks døtre og et barnebarn Hollie som også er en pige.)

Men i fremtiden når vi får flere børnebørn er jeg sikker på at jeg bliver en endnu bedre mormor end jeg har været til Hollie, ikke fordi jeg har været en dårlig mormor, slet ikke, men mere fordi at jeg bliver en mormor med mere overskud og tid til rigtig at nyde de kommende børnebørn.

For da vores voksne datter,  Nadia, fødte Hollie for 4 1/2 år siden, havde vi selv to små børn på et og tre år, og de sov bestemt ikke om natten, de havde begge problemer med ørerne og vokseværk i benene, og der gik flere år før vi selv fik nattesøvn.

Så nu vores egne to efternølere Amalie og Sofia nu er seks og otte år, og sover om natten bliver det en helt ny og anderledes oplevelse at blive mormor igen og holde sådan et nyfødt spædbarn, overskuddet fra vores side bliver ihvertfald større, nu vi selv har skolebørn.

I dag kommer Hollie og skal sove hos os, det bliver hyggeligt og vores døtre som er meget tæt med vores barnebarn også aldersmæssigt ,de glæder sig meget, så skal de have film hygge som de kalder det, med slik og film mens de ligger i sengen.

I morgen kører vi alle til Marielyst i sommerhus en uge sammen, også med vores voksne døtre og svigersønner så det bliver hyggeligt, og jeg kan se vejret er med os.

God dag,

knus

Sanne

20180530_11220220180524_18084320180508_155919

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg overrasker familien med rejse i overmorgen..