Jeg bliver en endnu bedre mormor til vores kommende børnebørn..

Om at være gift med en læge..

Kære søde læsere,

Jeg har tit fået spørgsmålet, hvordan er det at være gift med en læge… og dertil kan jeg svare, at det er nok ikke så anderledes end at være gift med en elektriker.

Og alligevel jo, der er visse fordele ved at være gift med en læge. For det første er det meget sjældent at jeg går til min egen læge, da min mand Thomas som regel finder ud af hvad der er galt og udskriver en recept til mig. Det er en stor fordel, jeg er ikke så vild med at gå til egen læge, og slet ikke når jeg har min egen private derhjemme..

Det er også en stor fordel når vi har seks døtre, og et barnebarn, for der skal nok være en som har ondt et sted og som har stor gavn af lige at få en recept eller et godt råd.

Jeg er heller ikke lige så bekymret når vores to yngste døtre på seks og otte år er syge, eller slår foden på trampolinen, for Thomas er jo eksperten og kan se på det, og ved med det samme hvad der er galt, det er en stor tryghed. Især når jeg selv føler at jeg er ved at dø når jeg har influenza, og Thomas forsikrer mig om at jeg ikke dør, og det bare er influenza og at det kan tage sin tid.

Jeg vil så også sige udover det er en kæmpe tryghed at være gift med en læge, er jeg også meget stolt. Tænk at være gift med en læge med så stort et hjerte, og så god en mand og far til vores døtre, og som er med til at redde menneskeliv, det er da bare et ekstra plus. Og med det skønne udseende og personlighed er jeg da bare vild med at det er min lægemand.

God dag,

knus

Sanne

20180511_100214

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

  • Wow, awesome website layout! How long have you been blogging
    for? you made blogging look easy. The overall look of your site
    is great, as well as the content!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg bliver en endnu bedre mormor til vores kommende børnebørn..