Søvn problemer...

Det værste der kunne ske..

Kære søde læsere,

Lige som vi kom til sommerhuset i går og var super glade for de skønne omgivelser her i Marielyst, spa i haven, stranden tæt på og det skønne vejr. SKETE DER NOGET…

Jeg have lavet nogle videoer til vores YouTube SanneVilleFamily, men pludselig gik det galt, midt i jeg var ved at oploude en video løb min mobil tør fra strøm og da den blev genstartet, var der sort skærm og den kunne ikke laves.

Jeg prøvede på ikke at blive helt frustreret, men øv hvor surt og lige som jeg havde glædet mig til at lave videoer på ferien og skrive blog.

Min mand trøstede mig med at vi kunne købe en ny mobil på mandag, men det ville jeg ikke høre tale om, jeg måtte have en ny mobil hurtigst muligt, da jeg følte jeg havde mistet mit kæreste eje.

SÅ vi kørte til Elgiganten i Nykøbing her til morgen og købte en ny mobil til mig, en Huawei P20, i. Pink. Den er super fed, så nu er lille mor her glad igen.

God dag,

Knus

Sanne

img_20180603_130906

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Søvn problemer...