Jeg gemmer den til jeg kommer hjem..

Hvordan holder man det ud..

Kære søde læsere,

Vi hygger os meget her i sommerhuset i Marielyst på Falster. Der er sikkert nogen af jer der har tænkt over hvordan holder i ud af være en hel familie samlet, dvs. 9 personer i alt og en ny svigersøn som også skal bo med jer i sommerhuset i en uge, under samme tag, uden at gå hinanden på nerverne?

Jeg vil sige at man skal vælge et stort sommerhus med massere af rum og badeværelser. Vi har fire værelser her i sommerhuset og to badeværelser. Dvs. Vi har en bruser til deling, da man ikke kan bruge den ene bruser på det andet badeværelse (men det er ved at blive fikset.)

Jeg tror det er vigtigt at man rummer hinanden og giver hinanden plads, og har man ikke lyst til de samme ting en af dagene er det ok at man deler sig lidt op, så nogen går til stranden og andre bliver hjemme hvis de har lyst.

Man behøver ikke hænge sammen konstant. Vi er meget sammen i vores familie og ønsker at spise måltiderne sammen og være meget sammen. Det kan være hjemme i sommerhuset vi laver mad sammen og andre dage går vi ud og spiser på restaurant.

Det med at fordele opgaverne er vi alle gode til, vi bliver ikke uvenner over det, vi har ikke faste aftaler, om hvem der gør dit og dat. Men vi hjælper hinanden alle sammen.

Jeg vil sige Thomas og jeg vi tager en times tids hvile om eftermiddagen hvor vi trækker os tilbage på vores værelse for lige at lade op og få lidt ro i hovedet og så er man klar igen til socialt samvær.

Rengøring af sommerhuset ved afrejse det plejer mændene i vores familie at tage sig af. Vi kvinder plejer at køre ned på en legeplads med børnene, eller også bliver vi og passer dem i haven, mens mændene får styr på rengøringen og det plejer at gå fint. (Det er som regel klaret på en times tid) .

Nu vil vi tage ud på en hyggelig restaurant og spise aftensmad.

God aften,

Knus

Sanne

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg gemmer den til jeg kommer hjem..