Bræk i spabadet?

Det bliver hårdt men godt..

Kære søde læsere,

Dejligt at komme hjem igen efter en uge i sommerhus med familien. Ude godt men hjemme bedst. Vi havde en skøn uge sammen og vejret var fantastisk med sol hver dag. Men uha med chips, cola og is som blev spist i den uge.

Jeg købte ellers skyr dernede som jeg kunne spise til morgenmad, mens resten af familien sad med lyst brød og tand smør til. Men om eftermiddagen gik det som regel galt for mig, så røg jeg med på vognen med is og slik.

Men nu er det slut, jeg skal lave en reklame for chiquelle.dk, hvor jeg skal vise tøj for dem i en video på vores YouTube SanneVilleFamily i næste uge og det nytter jo ikke noget at jeg ligner en flødebolle..

Så nu er der sund livsstil herhjemme og om lidt skal jeg ud at gå tre km. Det kunne ellers godt føltes somom der snart kommer et ordentligt torden brag, for det er varmt og lummert i dag, jeg tror vi har 28 grader.

God dag,

Knus

Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bræk i spabadet?