Det bliver hårdt men godt..

At holde motivationen..

Kære søde læsere,

Tænk at kunne gå ud i sin have hver dag for tiden med shorts og klipklappere, det er da fantastisk jeg nyder det i fulde drag. Måske ikke lige i går da jeg var ude og motionere 3 km, og det føltes som 40 graders varme.

Vi har jo som sagt gået tilbage til den sunde livsstil efter vi var i sommerhus en uge med familien, og det går fint med at holde motivationen..

Jeg var inde på Instagram i går og finde nogen personer som kunne inspirere mig til at tabe mig og holde motivationen og der fandt jeg Pernille Aalund som er ved at skrive en bog om at tabe sig på 10 uger. Så det hjælper på motivationen når man finder inspiration andre steder.

Nu kommer Thomas ud med skyr med frugt på til os, jeg nyder at vi støtter hinanden i den sunde livsstil.

God dag,

Knus

Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

  • sus

    hej – man kan sagtens leve sundt hele tiden det bedste ord er nej tak hvis man får tilbudt søde sager – jeg selv på kostomlægning det kaldes for livsstilsændring jeg spiser sjælden slik kager og is – kører så den der kaldes for sense det noget med at det håndfulde man bruger HF er håndfulde – siden findes osse på instagram og facebook det bevidst folk har tabt sig stort på den livstilsændring det ikke kur husk det – ellers der osse madbanditten hun osse udgivet masse af bøger
    god vind til jer
    vh sus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det bliver hårdt men godt..