Nu med hair extensions..

Dagen står på..

Kære søde læsere,

I dag står dagen på rengøring, det skal jo gøres for med to børn og to hunde så er det tiltrængt. Jeg er ikke den store rengørings elsker, jeg gør det kun fordi det er en nødvendighed, og bagefter elsker jeg at sidde i sofaen, og nyde vores rene hjem.

Men for det meste er her altid ryddet pænt op, det er sjældent jeg går i seng med rod alle vegne, min regel for os i huset er, at det mindste vi kan gøre, det er at holde orden, og så kan det godt være der ikke er støvsuget hver dag, men så længe der er ryddet op og her er rimeligt pænt, så er det fint for mig.

Men i dag er det som sagt ikke nok at rydde op, det kræver også lidt rengøring. Jeg holder mine små pauser bla. ved at skrive til jer som læser med og samtidig nyde min kaffe, der er jo ingen grund til stress og jag, når man arbejder hjemmefra og er sin egen boss bestemmer man jo selv, hvornår dit og dat skal laves og det er skønt, og lige en livsstil for mig.

Amalie og Sofia har en veninde på besøg, de er så store nu, så de hygger inde på værelserne og nyder deres pige leg i fred. Så det er skønt så kan jeg også få nået noget i vores store hus på 180 kvm.

Det var lige en lille hilsen fra mig, og det går godt med vores hundehvalp Milla hun er kun 11 uger og stort set renlig, så det er fantastisk. Jeg kan huske vores chihuahua hund Karla der tog det et år, før hun var helt renlig. Så nu sover begge hunde sammen med os i vores seng om natten, det er så hyggeligt.

God dag.

Knus

Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

  • sus

    her har jeg også gjort rent støvsuget sengene og dyner puder er ude i solen – der kommer rent på senere i aften når solen gået ned – vil bare sige at jeg elsker at gøre rent da det kun mig der gør det – selv været oldfrue i et firma så jeg ved godt proceduren – du kunne jo få en ung pige til at komme og gør rent det der mange der benytter sig af hvis man ikke gider selv ?
    de unge vil jo gerne tjene en skilling – dine piger kunne jo osse være med til at hjælpe dig det sker der altså ikke spor ved så får de osse lært hvordan man gør rent

    god sommerlig dag – vh sus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nu med hair extensions..