En ide til sidste dag på ferien..

En helt speciel dag..

Kære søde læsere,

I dag var en helt speciel dag. Vores datter Nadia fyldte 26 år, og det skal jo fejres. Jeg går meget op i at man skal have gaver, blive forkælet og få massere af kærlighed, når man har fødselsdag. Så jeg inviterede Nadia på café på Ros Torv i Roskilde.

Det var meningen at vi skulle have haft en morgen platte(brunch) på Vivaldi, men fordi vi havde hygge snakket så længe, inden vi bestilte, var tiden løbet fra os, og man kunne ikke længere bestille en morgen platte til os hver.

Men pyt, vi bestilte istedet en lækker burger med pomfritter til, den burger smagte fantastisk. Jeg tror bøffen var grillet og så var der en masse bacon i.

Efter caféen gik vi rundt og fik shoppet på Ros Torv. Jeg bliver som en glad teenager, når jeg er sammen med vores datter Nadia. Jeg var også kun 20 år da jeg fødte hende. Men vi er meget tætte og deler stort set alt sammen og det er fantastisk. Det skønne forhold har jeg til alle vores døtre.

(Vi har jo seks døtre, fire voksne døtre og to efternølere på seks og otte år)

Der er kommet nogle sjove videoer ud af vores shoppe tur i dag. Og hvor Nadia åbner sine fødselsdags gaver på Vivaldi på Ros Torv. Se dem på vores Youtube “SanneVilleFamily”

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En ide til sidste dag på ferien..