En helt speciel dag..

Vores døtre er SFO klar…

Kære søde læsere,

I dag startede vores døtre i SFO, så det er en stor dag, især for Sofia vores yngste på 6 år, da hun aldrig før har gået i SFO.

Her til morgen gik det fint med at få begge piger ud af døren og i SFO til kl. 9. Vi har jo fået lidt anderledes vaner her i ferien, gået sent i seng om aftenen og stået sent op om morgenen. Sofia forsvandt ind på sit værelse kort før Thomas skulle ud af døren med dem, hun skulle da lige ind og lægge make up pen. Med fem store søstre, har Sofia fået en del aflagt sminke.

Thomas og jeg kiggede på hinanden og tænkte “OMG”, hvis hun også skal lægge make up hver morgen, inden hun skal i skole kl. 8 bliver det da et mareridt, at komme ud af døren. Thomas sagde til hende at man ikke måtte have make up på i SFO, det hjalp lidt på det, så ville hun nøjes med pudder og læbestift…..

Ja man er vel en pige 🙂

Da Thomas kom hjem efter han havde afleveret dem i SFO, fortalte han at Sofia havde været lidt genert, og det er sjovt det troede jeg faktisk ikke hun ville være. For hun er meget udadvendt og social. Men det viste sig at hun ikke skulle være i samme hus i SFO’EN som søster Amalie. Kun på fælles legeplads.

Thomas fik snakket med en pædagog og de fik så lov at være i samme hus i SFO’EN, det er da også en tryghed af have sin storesøster i nærheden første dag man starter SFO 🙂

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

  • sus

    sfo er godt at komme i der blir man rystet sammen med andre på deres egen alder – første dag er det okay med at de to er sammen men i det lange løb så blir de delt – og de ses kun når de på legeplads sådan var det også da min datter gik i sfo selv hendes veninder skulle ikke være på samme stue det var også helt okay – sofia klare sig bare vent og se – lad tiden gå sin gang det blir hun stærk af
    god dag til jer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En helt speciel dag..