Når man bliver utålmodig..

Jeg har fået min helt egen personlige løbetræner..

Kære søde læsere,

Som i nok ved så motionere jeg næsten hver dag ca. 3 til 5 km. Men for det meste har jeg gået/løbet alene med noget mindset i ørene.

Jeg synes ikke der sker så meget med vægten og jeg har snakket med min datter og mand omkring det, de mener begge at det ikke er nok at gå og små hygge sig 3 km med mindset i ørene, at det bestemt ikke er nok, hvis jeg ønsker at tabe mig.

Så nu da vores døtre er startet i SFO og vi begge arbejder hjemmefra og selv bestemmer hvornår vi vil arbejde, har vi fået så meget tid sammen. Så min mand har tilbudt at han gerne vil være min personlige løbe træner.

Så i formiddags gik/løb vi sammen ca. 5 km, og jeg må sige det var noget helt andet. Vi lavede 3 minutters gå og 1 minuts løn, her til en start. Og det gik fint, men jeg må indrømme jeg var smadret efter det. Jeg er jo slet ikke vant til at få pulsen op, på den måde, så det skal nok blive godt:)

Vi har aftalt at vi løber sammen på den måde tre gange om ugen og de  andre dage kan jeg jo gå/løbe med mig selv med lidt mindset i ørene.

Efter vores fælles motions tur, fortsatte Thomas alene ud på 5 km mere. Jeg nødt mit kolde brusebad imens.

Senere tog vi frokosten i city2, en burgermenu til hver, det må man vel gerne når man motionere som vi gør:)

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når man bliver utålmodig..