Når den yngste datter ud af seks døtre pludselig er blevet stor..

En fantastisk dag i BonBon-Land (Reklame)

Kære søde læsere,

I dag var vi i BonBon-Land med vores døtre, svigersøn og barnebarn. Det er et par år siden, vi var der sidst, men pigerne har også spurgt til det, så i dag skulle det være.

Vi har været så heldige at få sponsoreret indgangen. Når først man er kommet ind i BonBon-Land, så er de fleste af forlystelserne gratis.

Jeg var helt vild med bådturen “Søløven” hvor vi kunne sidde 8 til 10 personer, så vi kunne alle prøve den sammen. Den sejlede langsomt rundt, mens der var stemningsfuld musik til. På turen var vi på besøg i Cowboy land, Kina og Australien og andre lande, som jeg ikke lige kan huske. På et tidspunkt er der en lille bakke med tunnel, som man sejler op af, og så sejler den direkte ned i vandet, med et ordentligt plask på den anden side.

Jeg optog til min YouTube kanal “SanneVilleFamily” mens det gik nedad. Jeg lukkede bare øjnene imens, og skreg fordi pludselig gik det hurtigt, da jeg åbnede øjnene igen, sad Sofia og jeg lidt små våde på bukserne, men det var vi ligeglade med. Det var så sjovt, at vi tog en sejltur mere.

Vi fik også prøvet at grave efter guld, dog uden held. Men sjov ide at børnene kan lede efter guld i noget vådt sand, som de skal si. Jeg tror også, der er en præmie, hvis man er så heldig at finde guld.

Vi prøvede også Ormen, Dragen, Hundeprutten, Hestepærerne og Viktor Vandorm. Der var mange flere forlystelser som man kunne prøve, men det var nogle af de forlystelser, som vi nåede at prøve i dag.

Pigerne (Amalie, Sofia og Hollie) blev også malet i ansigtet, som to katte og en is dronning. Og en fin fletning med fjer, fik de også lavet i deres lange hår.

Vi blev genkendt af søde fans allerede inden vi nåede ind i BonBon-Land, og inde i selve BonBon-Land var der nok 20 til 30 børn, som kom over til os og fik taget billeder med os.

Vi bliver glade, overrasket og rørte hver gang. Vores døtre og barnebarn har efterhånden vænnet sig til det at have fans, og få taget billeder, give kram osv., så de er søde til at stille op hver gang, også selvom de lige skal til at tage en bid af deres burger.

Det endte med, da vores piger skulle grave efter guld, at nogle søde fans på 10-12 år, spurgte om de måtte lege lidt med vores piger og grave guld med dem. Det måtte de selvfølgelig gerne, for vores piger syntes bare det var sjovt, når der var så mange at lege med. Så det endte med, at jeg sad på en bænk i skyggen imens, og passede på de søde fans tasker, imens de legede og tog billeder af vores børn.

Der var også andre søde fans, som kom over med slikpinde og bamser til vores børn, og vores piger sagde pænt tak, og gav dem en krammer. Altså al den kærlighed, jeg bliver helt rørt om hjertet.

Vi spiste frokost derinde, og der var nachos chips i min burger! Det var lidt specielt, men den smagte fint.

Vejret var heldigvis med os, det blæste en del, men pyt med det, så længe det ikke regnede, så var det fint med mig. Temperaturen var også fin at gå rundt i, der var 21 grader og lidt sol indimellem, fik vi også.

På vej ud af BonBon-Land skulle vi lige prøve at vinde en bamse, min datter Nadia plejer at være en haj til det, men ikke denne gang.

Vi sluttede af med at gå i Slaraffenland hvor der er masser af slik fra BonBon-Land og bamser osv. Vores piger valgte en ting hver, det er en god måde at slutte en skøn dag af på, at de måtte vælge en ting hver derfra. Så var der lidt at kigge på i bilen hjem.

Nu er vi hjemme igen efter næsten seks timer i BonBon-Land og jeg er SÅ træt.  Jeg lagde mig på sofaen og fik slappet af. Hvad tror i min mand gjorde… Han er ikke rigtig klog..  Han tog ud og løb 12 km. Efter en lang dag i BonBon-Land, så er man altså bare sej.

God aften,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når den yngste datter ud af seks døtre pludselig er blevet stor..