Amalies første skoledag i anden klasse..

Vores sjette barns første skoledag..

Kære søde læsere,

Så blev det vores sjette og sidste barns tur til at starte skole. Med seks døtre har vi efterhånden prøvet det nogle gange, det med første skoledag, men det er stort og betydningsfuldt hver gang.

Sofia havde glædet sig meget, men hun blev meget genert, da skoleinspektøren fra Osted skole, ville give hånd til hende. Kunne hun kravle helt op under hendes fars trøje, så havde hun gjort det.

Alle børn som skulle starte i børnehave klasse, skulle mødes ude ved flagstangen med deres forældre. Der blev budt velkommen, bagefter gik vi ind på skolen, hvor de andre klasser ville synge for os, og byde os velkommen.

Midt i det hele sidder storesøster Amalie som går i anden klasse, og vinker til os. Amalie er en af de elever som skal synge for de nye elever. Sofia lyste op i et stort smil, da hun så sin søster og glemte et kort øjeblik sin generthed.

Bagefter skulle vi ind i klassen, og børnene skulle finde deres navne skilte, hvor de skulle sidde og der lå et stort rødt æble ved siden af.

De havde lavet en lille skatte jagt for børnene inden i klassen, hvor de selv skulle gå rundt og finde en mappe og andre papirer. Det var en rigtig god måde at løse lidt op for genertheden og anspændtheden hos børnene på.

Efter den sjove leg, gik vi forældre videre over i en sal, hvor vi forældre fik lidt flere informationer, om forældre intra osv.

Så det var lidt om første skoledag. Thomas og jeg er hjemme igen, Sofia skal være i skole til kl. 12 i dag og så skal hun videre over på sfoen bagefter, så hun er nok godt træt i aften.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

  • Anisa

    Hej Sannevillyfamily . Jeg elsker jeres youtube videoer og jeg synes jeres videoer er de beste .
    Mvh Anisa 7 år men har fødeselsdag imorgen 8 år kan i lave en video hvor jeg får en fødeselsdags hilsen fra jer 🙂 mvh anisa

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Amalies første skoledag i anden klasse..