Jeg røber tre pinlige ting...

Vores næste rejse går til…

Kære søde læsere,

I næste måned har vi købt en rejse i fire dage, dvs. tre overnatninger, bare Thomas og jeg. Så det bliver en børnefri rejse, hvor der bliver tid til kæreste hygge og selvfølgelig også lidt kulturelt.

Det er et land, jeg ikke før har været i men har haft et ønske om længe at besøge, og det er Storbritannien. Vi skal bo i London, og det bliver så skønt.

Inkluderet i prisen er der en rundtur til de største seværdigheder i London, og det er dagen efter, vi er ankommet. Det syntes jeg er rart, for det kan ofte være svært, hvor man lige skal begynde, hvis man skal nå at se lidt kulturelt, når man kun har få dage. Samtidig er vi typerne, der synes, at der skal være tid til at shoppe og tid til café hygge og bare iagttage livet i London. Jeg lægger et link her, hvis andre skulle være interesseret i samme rejse. Jeg synes ihvertfald, det er et godt tilbud.

Vi har tidligere besøgt Irland og mange andre lande i det meste af Europa, men jeg ved ikke hvorfor vi først får prøvet London nu. Bedre sent end aldrig! (Thomas har været der for mange år siden, da han gik i gymnasiet).

Vores ældste datter Stine på 27 år flytter ind i vores hus imens og tager sig af børn og hunde, imens vi er væk. For Amalie og Sofia skal jo stadig passe deres skole, og så er det skønt med en voksen datter, som har mod på den opgave, imens vi rejser lidt væk.

Det sker ikke tit, at vi rejser uden vores børn. Jeg tror det er et år siden, vi var væk et par dage, så nu må det være tid til en voksen rejse og at dyrke kærligheden lidt. Jeg vil helt sikkert købe gaver med hjem til dem.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

 • sus

  Hej – glæd jer til london City – husk traveskoene da byen er stor ha ha – har selv været der med min datter og min veninde – men det fik jeg osse fortalt syntes jeg i et andet oplæg herinde – hvis i når det så skal i til afternoon the på harrods det må i love jer selv det en oplevelse siger jeg jer der kommer de rige og berømte – dyrt sted men oplevelse værd – god tur når i når dertil
  vh sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak ja vi glæder os til at komme til London og tak for tips💖💖

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg røber tre pinlige ting...