Dinos Legeland //Reklame 🦕

Det tog mig fem år…

Kære søde læsere,

I dag er det fem år siden, min eneste søster tog sit eget liv. Den værste dag i mit liv! Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle tage på hendes grav i dag med blomster, for jeg begynder altid at græde på kirkegården.

Jeg sagde til universet, at hvis der var solsikke blomster i Netto, så ville jeg købe dem og tage på graven, og hvis der ikke var nogle, så var det et tegn på, at jeg bare skulle handle ind og tage hjem og senere gå med hundene.

Jeg har jo den indsigt, at jeg ved, at man lever videre efter døden. I virkeligheden kan jeg tale med min afdøde søster allevegne, det behøver jeg ikke skulle ud på kirkegården for at gøre.

Der var nu ingen solsikke blomster i Netto, men jeg fandt nogle nydelige orange blomster, som jeg endte med at købe og så alligevel tage på kirkegården.

Vejret var fantastisk. Jeg havde en dag, hvor jeg bare havde lyst til at være mig selv med mine minder om mig og min søster. Der var kun 11 mdr imellem os, så aldersmæssigt var vi meget tæt på hinanden, så vi delte alting sammen op igennem barndommen og voksenlivet.

Den hvide kirke stod så flot i solen i Dåstrup ved Viby Sjælland, da jeg gik i stenene ned af kirkegården med retning mod Linda’s gravsted.

Jeg mindes de tunge skridt, den forfærdelige smerte og al den gråd, den dag hun blev begravet, og hvor uvirkeligt det var. Jeg husker hendes to børn og jeg, som var de sidste, som forlod kirkegården den dag.

Heldigvis er der gået fem år. Fem svære år, før jeg nu kan sidde i solskinsvejret, røre hendes gravsten og tale til hende uden at græde. Imens jeg sætter de orange blomster i vand, som jeg har med til hende.

Jeg følte mig okay, da jeg forlod kirkegården. Jeg var glad for, jeg var taget derud og set til graven, for jeg må indrømme, der går mange måneder i mellem, at jeg tager derud. Jeg har haft svært ved det indtil i dag.

I dag forlod jeg kirkegården med en masse gode minder om min søster og jeg. Jeg er så glad for, at der er gået fem år. Og jeg har sluttet helt fred med det.

Jeg er ikke længere vred på hele verden, min søster eller gud for, at min søster tog sit liv. Jeg er et sted nu, hvor jeg har accepteret det, og har tilgivet min søster for at springe ud foran et lyntog, kl. 17.15 d. 20. August 2013.

Men selvmord er det værste! Det er så uforståeligt for de pårørende. Man bliver ramt af sorg på en måde som gør helt ubeskrivelig ondt, da man aldrig fik chancen for at hjælpe/redde hende.

Mange mennesker sidder tilbage med selvbebrejdelser, når de oplever selvmord. Tanker som hvorfor man ikke gjorde det og det mens hun levede, og hvorfor man ikke så det og det tegn osv.

Man fik jo heller aldrig sagt farvel. Det er bare et totalt chok, som at bliver skudt i hjertet, og når sådan noget tragisk sker med et nær familiemedlem, så mister man jordforbindelsen.

Nu var min søster noget helt specielt. En kvinde som havde et hjerte af guld, og som var spirituel, som jeg selv er. Hun fik oplevet langt mere på sine kun 42 år her på jorden end de fleste gamle damer på 90 år.

Min søster Linda levede livet fuldt ud, så en masse lande, hjalp en masse mennesker, var klog som bare pokker, fundamentet for vores familie og en fighter. Derfor kan det virke så uvirkeligt for os, som kendte Linda, at hun kunne finde på at tage sit liv. Hun var Så elsket og min eneste søster. Jeg savner hende så meget her på jorden…

Men som sagt, har jeg sluttet fred med det, og det vil jo altid være en del af min livs historie. Men jeg er glad for at have en søster som hende i 40 år af mit liv, det er jeg meget taknemmelig for. Og jeg ved jo, at hun følger med i mit liv fra den anden side, det er en stor trøst at vide.

God dag,

Knus Sanne

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dinos Legeland //Reklame 🦕