Det tog mig fem år...

Hygge dag med hende her..

Kære søde læsere,

I dag var jeg på Ros Torv med min voksne datter Nadia. Vi havde en rigtig mor og datter dag. Hvor vi grinede, hyggede og spiste god mad på caféen.

Jeg elsker at shoppe på Ros Torv i Roskilde, jeg husker tydeligt da det blev bygget for ca. 12 år siden og nu er det vores favorite sted.

Der er som regel ikke så mange mennesker i hverdagene. Vi stødte på mine forældre, fik et kram og en god snak med dem, det gik den første time med.

Senere mødte jeg en sød fans mor, som fik et billede med mig og vi lavede en lille hurtig video til hendes datter, som desværre ikke var med. Men jeg er sikker på hun bliver glad, når hendes mor kommer hjem, og viser hende billedet og videoen. Jeg elsker vores følgere/fans de er så søde.

Det er også det som er hyggeligt, ved at handle i sin fødeby, at man møder familie og gamle klasse kammerater osv. Der er mange minder forbundet med Roskilde i det hele taget.

Jeg elsker Roskilde, og på et tidspunkt køber vi vores eget hus i Roskilde og bliver gamle der. Men lige nu trives vi godt i Osted og det tager kun 12 min. i bil så er vi i Roskilde, så det er fint.

Vi var også i Deich Mann på Ros Torv og Nadia købte et par fine efterårs støvler til sin datter. Jeg fik bare handlet lidt små ting intet stort, men det vigtigste for mig var også bare at have en hygge dag med min datter.

Nu er vi hjemme igen og om lidt kommer vores barnebarn Hollie på fire år som vi skal passe i nogle timer, det bliver så hyggeligt. Hollie leger så godt med vores to efternølere på seks og otte år.

Så det er en dag i familiens tegn.

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

4 kommentarer

  • Merle

    Jeg synes at det er spændende at læse din blog❤💕gør det næsten vær dag🙏

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • merld

    Jeg synes at det er synd for dig at din søster har taget sit Eget liv!😭😭😭 Jeg er ked af det på dine vegne❤💕

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det tog mig fem år...