Kæreste tid...

Det fik vi shoppet…

Kære søde læsere,

Så bliver det hér det sidste blog indlæg fra mig i dag, nu har jeg skrevet tre blog indlæg i dag, så det må være fint. Men det er sjovt med mig, der er nogle dage, hvor jeg rigtig er i mit skrive mood, ligesom i dag.

Så kan jeg snildt skrive 3 blog indlæg om dagen, hvor jeg næsten ikke kan stoppe, fordi jeg så gerne vil skrive om alt det, jeg oplever. Jeg elsker at skrive og dele mine oplevelser med andre.

Andre dage får jeg så måske slet ikke skrevet på bloggen, hvis gejsten ikke lige er der. Men så laver jeg som regel en eller to YouTube videoer til vores YouTube “SanneVilleFamily” i stedet. Jeg er i hvertfald for det meste aktiv hver dag. Men det er jo også mit arbejde, og jeg elsker det.

Vi fik shoppet en masse madvarer for ca. 1500 kr i Bilka, men det er lidt kedeligt med billeder af madvarer, så det er ikke med hér, og maden er også på køl 🙂

Lingeriet har i sikkert set i et tidligere blog indlæg, så det er ikke med her, men jeg glæder mig til at hoppe i mit nye bh sæt fra Change. Jeg tager mig et bad om lidt, og så skal jeg i det fine sæt.

I H&M fik vi shoppet det nyeste tøj til vores døtre. Det er så smart man kan stryge hånden over tegningen af et hjerte eller en kanin, og så kan det ændre farve. Pigerne var helt vilde med tøjet, da de så det i eftermiddags. Der er også andre i skolen, som har det samme slags tøj med det smarte look, som når man stryger hånden over det, ændrer det farve eller figur. Amalie har også en pude, som kan det.

Jeg er fan af H&M! Næsten alt Amalies og Sofias tøj er fra H&M, for det er smart, god kvalitet, billigt og det er så cute eller sejt, hvad man nu synes de skal have. Jeg shoppede også tøj dér, til vores voksne døtre for 25 år siden, så H&M må have eksisteret i rigtig mange år.

Det blev også til en orkide (jeg elsker blomster) og elsker især de hvide. Nye dobbelt lagener var rart at få købt. Dem har vi bare ikke nok af. Vi sover i dobbelt seng, og vores to døtre sover i dobbelt seng, så det er rart med et dobbelt lagen, som kan holde sammen på sengene. En ny toilet børste var også et nødvendigt køb 🙂

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kæreste tid...