Det fik vi shoppet...

Er vild med denne her…

Kære søde læsere,

Vi har i lang tid manglet plads til vores fryse mad, is osv. Vi har i køkkenet et alm. stort køleskab med en lille fryser øverst… En meget lille fryser.

Det har gjort, at vi ikke har kunnet handle stort ind, når vi så madvarer og/eller is på tilbud og den slags, for “Nåh nej!” det har vi jo ikke plads til….

Nu har vi snart boet i vores hus i fire år, og først i går fik vi taget os sammen til at købe en fryser på nettet. Bedre sent end aldrig 🙂

Tænk vi bestilte den i går hos Harald Nyborg og modtog den allerede her til morgen. Det kalder jeg god og hurtig service. Fryseren er til billige penge og fin ser den ud.

Vi er så heldige, at vi har et skyde skab i køkkenet, hvor lågen kan skydes til side, og fryseren passer lige ind i, som vi havde håbet på. Så den kommer ikke engang til at stå og fylde i selve køkkenet.

Nu glæder jeg mig til næste gang, jeg skal ud at shoppe, for så kan jeg bare give den gas og shoppe gode tilbud og ikke tænke på, at vi ikke har nok plads i fryseren.

Jeg tror også, at der er mange penge at spare ved at investere i en ekstra fryser. Så behøver man ikke at handle hver dag, det bliver hurtigt dyrt, når man skal ud og handle ind til aftensmaden hver dag, og tit køber man også noget andet, end det som står på huske listen.

Med to hjemmeboende døtre, fire voksne døtre og et barnebarn er der tit besøg i vores stråtækte hus i Osted. Det er så hyggeligt, for jeg elsker besøg. Så er det rart, man lige kan tage en fryse Daim tærte ud af fryseren og ikke længere tænke på, at man lige skal til bageren, hvis man skulle få besøg.

Denne fryser er ikke sponsoreret, men jeg havde bare lyst til at vise jer dette gode tilbud. Jeg glemte helt at skrive, at der er hjul under fryseren, så den er lige til at trille på plads.

Nu vil jeg gå en tur med hundene.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det fik vi shoppet...