Se mit nye hår..

En hygge dag med det hele…

Kære søde læsere,

Efter vores hygge tur på Ros Torv tog Nadia med mig ud og hentede børn på sfoen, og så hjem til os i Osted og hygge bagefter.

Nadias kæreste ville komme ud til os senere med vores barnebarn, så vi alle kunne spise aftensmad sammen. Det er så hyggeligt.

Vi lavede to mørbrad med pikant ost i og bacon om, det røg ca. 30 min i ovnen på varmluft ca. 190 grader med pomfritterne. Så det var nemt at lave mad og det smagte skønt med bearnaise sovs til.

Desserten var det bedste, nemlig churros, det er vi alle helt vilde med. Vi plejer at købe det på Dyrehavsbakken, når vi er derinde et par gange om året, så det er ikke så tit vi spiser det.

I perioder har jeg fundet det frossent i Netto, hvor vi så selv har lavet det ligesom i dag. Men i dag fandt vi churros i Føtex, så vi købte to pakker og 1 L. vanilje is.

Det er meget nemt at lave de frosne churros, de fik kun 3 minutter i 200 grader varm ovn. Og en is på bordet, så var vi helt vilde, især børnene. De kunne slet ikke få nok, så godt smagte det. Jeg må have købt et lager af churros til min nye store fryser, så man altid har en lækker dessert ved hånden.

Det var meningen at vi skulle have set klovn i tv sammen, men børnene var så overtrætte, så Nadia tog hjem efter desserten. Vores børn fik også børstet tænder og blev puttet. Nu vi har skole børn og de er tidligt oppe og igang hele dagen bliver de tidligt trætte om aftenen, så vi putter dem kl. 20.

God aften, nu vil Thomas læse højt for mig, det er så hyggeligt. At blive læst højt for, oppe i vores seng og som regel falder jeg i søvn midt i historien. Vi er ved at læse en selvbiografi om Linse.

Knus

Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Se mit nye hår..