Nyt tøj...

Hygge dag på Fisketorvet med ham her..

Kære søde læsere,

I dag havde jeg hygge dag med min skønne mand. Jeg havde et møde i København, og bagefter kørte vi til Fisketorvet.

Det er nok et par år siden, vi har været på Fisketorvet sidst. Jeg elsker store shopping centre. På Fisketorvet er der mange forretninger og masser af spisesteder, selvom vi havde lidt svært ved at finde dem i starten 🙂

Fisketorvet er et eksklusivt sted i flere etager og med flotte dekorationer. Der er også biograf.

Vi fandt et lækkert spisested, hvor vi kunne sidde og se ud over det hele. Vi fik en grillet kyllinge burger menu og et iskoldt glas cola til. Det var så lækkert.

Meningen var, at vi skulle finde en efterårs jakke til Thomas, men det nåede vi ikke. Efter vi fik shoppet i Føtex, som også ligger på Fisketorvet, var klokken blevet så mange, at det var tid til at køre mod Osted igen, så vi sammen kunne hente vores børn på sfo’en.

Jeg køber som regel altid noget til vores børn. Jeg kan ikke lade være, for jeg elsker vores guldklumper. Det er dejligt, at vi har muligheden for at forkæle dem og shoppe ind sammen til vores børn. Det nyder jeg rigtig meget.

I dag fandt jeg nogle sjove puder i Føtex med emojis på, som kan ændre sig fra glad til surt ansigt, når man kører hånden over puden. Pigerne er vilde med den nye mode med det sjove fænomen. Pigerne har også trøjer med det på.

Vi købte også lidt tøj, de manglede, og nogle sjove legetøjs figurer med vand og  bobler i. Det var lige sagen, da de fik gaverne, efter vi hentede dem på sfo’en.

Her til eftermiddag har vi hygget herhjemme, og pigerne har taget hver sin sjove pude og placeret på deres senge på deres værelse.

Nu spiser vi lidt reste mad, som blev tilbage fra aftensmaden i går, hvor vi fik kinesisk mad inkl. sushi, det er så lækkert.

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nyt tøj...