Hygge dag på Fisketorvet med ham her..

Jeg blev meget skuffet…

Kære søde læsere,

I går var vi ude med vores døtre hos vores voksne datter Nadia, så hun kunne passe dem en times tid, og når vi så kom tilbage, skulle vi spise aftensmad sammen.

Thomas og jeg skulle ud og se på et stort hus i Roskilde, som var til leje. Jeg havde skrevet sammen med ejendomsmægleren i går, og alle detaljer var på plads, vi skulle bare se huset.

Jeg var helt solgt, store rum alle vegne, det var totalt nyistandsat, og der var kig til Roskilde fjord. Beliggenheden var perfekt, for enden af en lukket vej og kort til skole.

Efter at have forelsket mig i det store hus på over 200 kvm i min fødeby Roskilde, får Thomas så spurgt ejendomsmægleren, om dem som ejer huset, hvor de bor osv.

Det viser sig, at de bor i udlandet i ca. to til tre år, og så vil ejer gerne hjem og have sit hus tilbage. Jeg blev så skuffet.!!

Her stod vi med drømmehuset, og der stod UBEGRÆNSET leje periode i selve annoncen. Vi ville aldrig tage ud og se på noget, som ikke var ubegrænset, for vi har ikke lyst til at skulle flytte igen om to år, specielt ikke når vi har børn, som vi gerne vil give nogle stabile rammer.

Vores tanke var at leje huset af dem i en årrække og så evt. købe huset af dem (mange huse som står til leje er jo huse, som tidligere har været til salg og som ikke har kunnet sælges til den forventede pris). For så ville vi kunne nå, mens vi boede til leje der, at spare op til selv at kunne købe huset af dem. På den måde ville det være et hus, vi altid ville kunne blive boende i, blive gamle i og blive vores børns barndomshjem.

Men sådan skulle det åbenbart ikke gå, jeg var skuffet, da vi sad ude i bilen igen på vej til Jyllinge. Vi skulle tilbage og spise aftensmad med vores voksne datter Nadia og hente vores to yngste døtre. Og så tidligt hjem og se Forsidefruer i tv. Vores børn skulle også tidligt i seng, for de er altid så trætte sidst på ugen.

Jeg er en spirituel person og er sikker på at grunden til, vi ikke fik lejet huset, var fordi at universet har noget som ligger og venter på os, og som er det helt rette for vores familie.

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hygge dag på Fisketorvet med ham her..