Jeg blev meget skuffet...

Jeg bliver kimmet ned fra morgen til aften..

Kære søde læsere,

Jeg sidder her og nyder morgen kaffen. Jeg har rengørings dag i dag, så hele huset skal gøres rent. 180 kvm i to plan så det kan godt tage nogle timer for mig, men jeg plejer at holde nogle pauser indimellem, hvor jeg også går en tur med hundene, så er det ikke så hårdt.

Men her til morgen ringer min mobil flere gange fra samme nummer, ligesom den har gjort konstant den sidste uge. Når jeg så tager den, er det fans af vores YouTube kanal “SanneVilleFamily”, som ringer for at fortælle mig, at de elsker os osv… Jeg får sagt tak, og at jeg ikke har tid til at snakke og får afsluttet hurtigt derefter.

Jeg tager telefonen her til morgen, fordi jeg altid tager den, når vores døtre på seks og otte ikke er hjemme. Jeg får lidt angst, når samme nummer har ringet 21 gange, for så tror jeg straks, at der må være sket noget alvorligt.

Det var igen en fan, som sagde “hej”. Jeg er holdt op med høfligt at svare tilbage, lægger røret på og blokkerer nummeret. For hver dag bliver der ringet fra flere forskellige numre, og det er stort set fra morgen til aften. Det er børn på omkring 10 år, som er fans af os.

Som sagt, så har vi jo en YouTube kanal (“SanneVilleFamily”) med 3,5 millioner visninger om måneden. Så vi har rigtig mange børn, som følger os og elsker vores familie, hvilket vi er meget glade og taknemmelige for. Men efterhånden kan jeg stort set ikke lave videoer eller skrive et blog indlæg færdigt, uden at der kommer en opringning, som forstyrrer mit arbejde.

Vi elsker vores fans, og vi giver altid kram, når vi er ude og stiller gerne op til et foto, men jeg synes, det har taget overhånd at ringe konstant til os. Så vi har nu fået hemmeligt nummer og adresse.

Jeg ved godt, det bare er søde uskyldige børn, som ringer til os, og som synes det er sjovt, når jeg tager mobilen og siger mit navn. Men det er ikke sjovt at blive forstyrret fra morgen til aften. For som sagt, så kan jeg godt få lidt angst, hvis jeg ser det samme nummer, har ringet mange gange, for så tænker jeg, om der er sket noget i skolen med vores børn.

Nåh nok om det! Det var den rengøring, jeg kom fra 🙂

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg blev meget skuffet...