Livet med to kuld børn.. I alt 6 børn

Når filmen får en uventet drejning..

Kære søde læsere,

I dag har vi hygget med vores ældste datter Stine. Stine kom til frokost, så det var super hyggeligt. Der blev sat brød på bordet med lidt forskelligt pålæg så kunne man selv smøre. Imens hygge snakkede vi og talte om det som vi nu hver især havde oplevet på den uge der var gået siden sidst.

Efter frokosten hyggede Stine inde på børneværelset med sine små søskende. De tegnede Disney figurer og jeg må sige jeg er imponeret over hvor dygtige vores døtre er til at tegne, det har de ikke arvet fra mig.

Til aften kørte vi på vores lokale kinesiske restaurant her i Osted. Det var super hyggeligt. Og lækkert med sushi. Vi tog en Irish coffee til dessert sammen med isen, det er så lækkert. Vi plejer kun at drikke Irish coffee en gang om året og det er nytårsaften. Stine drikker ikke, så det var kun Thomas og jeg som skålede i Irish coffee.

Da vi kom hjem, tegnede Stine igen med sine små søskende, jeg nyder bare at se det bånd der er imellem vores børn, selvom der er næsten 20 års alders forskel på dem.

Da vi havde fået puttet de små, tog vi dynerne ind i sofaen med hver sin skål popcorn og så en god film. Det var en thriller som hedder “The Loft” Den kan klart anbefales, der sker hele tiden noget i den film. Hver gang jeg troede at jeg havde regnet filmen ud, tager den en ny drejning. Total spændende.

Nu er vi gået i seng og Stine sover nedenunder på Sofias værelse. Jeg glæder mig til når vi vågner, at vi skal hygge med morgen brød.

Men nu må jeg hellere sove, vi skal møde med vores datter Nadia i morgen, da vi har fået sponsoreret en tur.

Sov godt 🙂

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Livet med to kuld børn.. I alt 6 børn